Referenties

Wat zeggen onze klanten over Lemon Solar?

Veel referenties zijn op Google te vinden.


Ik heb zonnepanelen laten plaatsen door Lemon Solar nadat ik een prima offerte en een nog beter gesprek heb gehad. Via de offerte en het gesprek werd mij direct duidelijk de kennis en deskundigheid. Ook bij de wensen en aanpassingen van mijn kant was er niets te veel. Hierbij is de klant echt koning. Ook het installeren was een enorm goede ervaring, open en gezellige monteurs , goede gasten , die hun werk meer dan prima verstaan. Niets dan lof.

Mijn vertrouwen in dit bedrijf is niet geschaad en alleen maar toegenomen. Enorm bedankt voor een mooi stuk werk.

Fam. Hoenen, Voorburg oktober 2022


We zijn erg blij met de installatie van onze zonnepanelen door Lemon Solar. Na een eerste gesprek en een duidelijke offerte zijn de panelen snel en professioneel geïnstalleerd. We bevelen Lemon Solar van harte aan!

Fam. Grentzius, Leidschendam februari 2022


De samenwerking met jou hebben we als heel plezierig ervaren. Hetzelfde geldt voor de installateurs, 'de mannen op het dak' noem ik ze. Prettig in de omgang, ze werkten netjes en hebben alles keurig opgeruimd.

Fam. De Ruiter, Leiden januari 2022


Lemon Solar geeft een helder verhaal met duidelijke opties vooraf en scherpe prijzen. Ik voelde me goed voorgelicht. De installatie liep soepel en met professionele en vriendelijke installateurs. Veel succes.

Fam. Algera, Voorburg september 2021


6 Jaar geleden maakte ik via mond-op-mond reclame kennis met de firma Lemonsolar. Michiel Jehee gaf op een eerlijke manier voorlichting over plaatsing van zonnepanelen op mijn garage. De montage van de 9 panelen verliep volledig zoals afgesproken en functioneren sindsdien zonder haperen. Met de recente aanschaf van een stekker auto vroeg ik hem wederom advies met de vraag  waar ik nog extra panelen kon plaatsen. Eén dakkapel bleek voldoende opbrengst van zonne-energie te generen om plaatsing van panelen rendabel uit te kunnen voeren. De andere dakkapel viel af: onvoldoende rendement. Ook deze plaatsing verliep geheel volgens afspraak. Ik raad de firma Lemonsolar van harte aan.

Fam. Krijgsman, Leidschendam juli 2021


Ik schrijf dit op 9 juni. Op de eerste  van deze maand zijn 10 panelen geplaatst op ons dak. Nu hebben we 172 Kwh geoogst. Dank zij de snelle en adequate levering hebben we een goed gevoel over ons besluit, en hopen op een energie rijke zomer.

Fam. Van der Eijk, Schiedam juni 2021


Van begin tot het eind alles netjes en duidelijk verlopen. Duidelijke uitleg bij intake. Op korte termijn kon er geplaatst worden, hetgeen netjes en vlot is gebeurd. Afspraken worden netjes nagekomen.

Fam. Alewijn, Den Haag juni 2021


Ik ben bijzonder tevreden over de gang van zaken rondom het informatieve intake/voorlichtingsgesprek ivm de levering en plaatsing van onze zonnepanelen!

Met name het “onderhandelingstraject” verliep wat mij betreft erg plezierig!

En zeker de dag van de uitvoering, 8 juni dus, verliep erg prettig, je voelde je bij “de mannen” bijzonder vertrouwd en zeker het extraatje met de drone was er een om in te lijsten, dat is klantenbinding optima forma! De klus was in plus/minus 3 uur geklaard en ik zal bij gelegenheid uw/jullie bedrijf dan ook zeker aanbevelen!

Fam. De Graaf, Leiderdorp juni 2020


Ik ben zeer tevreden over Lemon Solar. Prettig persoonlijk en open overleg, duidelijke offerte, nette installateurs.

Fam. Vriesman, Voorburg mei 2020


Voor de aanschaf van zonnepanelen hebben we veel research gedaan en zijn uiteindelijk door onze buurman attent gemaakt op Lemon Solar.  

Dit bedrijf heeft ons duidelijk uitgelegd wat onze mogelijkheden waren en wat de kosten daarvan zijn.  We zijn met hun in zee gegaan en hebben daar geen moment spijt van gehad. Alles is op een zeer deskundige manier geplaatst en aangesloten. Ook zijn de panelen door hun aangemeld bij Stedin en is ons ook verteld hoe we de BTW van de zonnepanelen bij de belasting terug kunnen vragen. Michiel vertelt je rustig hoe alles in het werk gaat en geeft je ook goede tips als je ergens niet uitkomt. Wij hadden in het verleden nogal eens problemen met onze meterkast en na advies van Michiel hebben we een goede installateur gevonden die de meterkast prima vervangen heeft en ons het veilige gevoel in ons huis teruggegeven heeft. Ook werden  in deze moeilijke Coronatijd de regels goed in acht genomen en was er geen sprake van  moeilijke situaties.

Mocht je tot zonnepanelen overgaan zouden we je zeker deze zaak aanraden, wij zijn ontzettend blij met onze panelen.

Fam. Brizee, Leidschendam april 2020


Nog net voor de coronacrisis zijn bij mij door Lemon Solar zonnepanelen geplaatst. De plaatsing verliep zeer vlot: 9.00 uur starten en om 14.00 uur klaar. Samen met buurtjes gedaan, zodat specialisten elkaar af konden wisselen. Daarnaast heeft Lemon Solar de plaatsing doorgegeven aan Stedin en de energiemaatschappij. De app SolarEdge staat op mijn mobiel en kan per dag, week en maand het gespaarde vermogen zien, maar ook de mogelijkheid dat een paneel niet functioneert.

Dhr. Heijnen, Voorburg maart 2020


Zowel aan de voorbereidende informatie-gesprekken, het afstemmen van de panelen-lay-outs, het uitbrengen van de offerte en de mondelinge toelichting hierop, bewaren wij goede herinneringen. Ook de montage in 2 delen (veroorzaakt door storm Dennis) is, na steeds duidelijke afstemming over datum van uitvoering, super en snel verlopen. Uw medewerkers hebben buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en correct in voortvarend tempo, de "klus" geklaard. Een afsluitend compliment over de afronding, alsmede tekst en uitleg over de werking van de installatie, is ook zeker op z'n plaats.

Ik zal zeker niet twijfelen om uw bedrijf in voorkomend geval, bij kennissen e.d. aan te bevelen.

Dhr. Van Baarsel, Leidschendam maart 2020


De aanschaf en plaatsing van de zonnepanelen is zeer voorspoedig verlopen. We kregen een deskundig advies en de uitvoering kon al op korte termijn plaatsvinden. De monteurs waren vlot en vriendelijk. Kortom: we zijn heel tevreden. Het is een prima bedrijf.

Dhr. Roosen, Leidschendam februari 2020


Ik had al eerder 9 zonnepanelen aan laten leggen door Lemon Solar.  Die zeer positieve ervaring (prima voorlichting, uitstekende prijsstelling en deskundige aanleg) was voor mij reden meteen een nieuwe kleinere opdracht (jammer genoeg niet meer ruimte) zonder enig voorbehoud aan Michiel te verstrekken. Ook deze opdracht werd weer naar volle tevredenheid door Michiel uitgevoerd. Ik kan Lemon Solar beslist aan iedereen aanbevelen die zonnepanelen wil aanschaffen.

Dhr. Krijgsman, Leidschendam januari 2020


Ik heb graag met Lemonsolar gewerkt. Het eerste gesprek waar alles werd uitgelegd was erg goed en plezierig. Het installeren van de panelen werd gedaan door vriendelijke bekwame jongens, die snel en netjes te werk gingen. Michiel was er om te zorgen dat ze precies wisten wat er gedaan moest worden en kwam naderhand kijken of alles goed gegaan was. Super tevreden en zeer zeker aan te bevelen.

Mevr. Van der Eerden, Leidschendam januari 2020


Voor de installatie van zonnepanelen heb ik na internetbeoordelingen offerte gevraagd aan 2 landelijke en 2 locale organisaties.
Door de persoonlijke benadering, goede afspraken en zijn  kwaliteit, prijs en service heb ik gekozen voor Lemon Solar | Michiel Jehee.
Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van de afspraken en de installatie.

Dhr. Nederpelt, Den Haag juli 2019


Lemon Solar levert mooie producten en de service is fantastisch. Erg prettig contact vanaf het begin; helder in de uitleg voorafgaand over de mogelijkheden en tijdens de installatie over de verschillende stappen. En dat voor een nette prijs!

Dhr. Van der Kolk, Den Haag april 2019


Na een prettig gesprek bij mij thuis waar meerdere mensen aanwezig waren heb je rustig en met overtuiging je verhaal verteld. Dat schept vertrouwen en daardoor heb ik voor Lemon Solar gekozen ook al was de offerte net iets hoger dan de concurrent. De offerte zag er prima uit en ook door de aanvullingen die ik wenste, maakte je gewoon een nieuwe offerte. Ook om verschillende opties uit te werken was geen probleem.  De dag zelf verliep prima. Goed op tijd aanwezig en ze werkten door tot alles prima was geïnstalleerd. Alles werd netjes afgewerkt zoals bij de draden door het dak heen. Ook alles netjes weer opgeruimd.

Prima! 

5 sterren

Dhr. Luteijn, Leidschendam november 2018


Lemon Solar heeft een uitstekende en flexibele service geleverd bij het plaatsen van zonnepanelen op mijn woning. Met totaal 8 buren in Voorburg hebben we gebruik gemaakt van de dienstverlening van Lemon Solar en we zijn zeer tevreden over het resultaat.

Dhr. Morera, Voorburg november 2017


Voor de plaatsing van zonnepanelen op het dak van ons huis heb ik meerdere offertes opgevraagd. De offerte van Lemon Solar sprong er uit door het maatwerkadvies en de scherpe prijsstelling. Alle zaken die tijdens het bezoek  aan huis, besproken zijn met Michiel Jehee kwamen terug in de offerte. Twee weken nadat wij ingestemd hadden met de offerte lagen de zonnepanelen op het dak. Ook de monteurs werkten snel en vakkundig. Zeer tevreden over de werkwijze van Lemon Solar.

Dhr. Robben, Leidschendam maart 2017


Reactie van een tevreden klant.

Vanaf de aanvraag van een offerte tot en met de plaatsing van 15 zonnepanelen zijn de contacten met Lemon Solar heel prettig verlopen. De installatie verliep vlot en er is heel netjes gewerkt. Ik zou zonder aarzeling nogmaals zaken doen met Lemon Solar en beveel deze onderneming daarom van harte aan.
Tony Kersbergen, Den Haag

Dhr. Kersbergen, Den Haag december 2016


Offerte bij Lemon Solar aangevraagd. Michel Jehee is komen kijken, dit was een prettig gesprek. offerte kwam snel en was keurig verzorgd. installatie besteld. op de afgesproken dag, kwamen de monteurs en Michel om e.e.a. uit te leggen.monteurs werkten keurig en snel. alles keurig uitgelegd toen ze klaar waren. Alles netje achtergelaten. michel is de ochtend daarop langs geweest om nog alles uit te leggen.

kortom een aanrader.

Dhr. Hordijk, Bodegraven juni 2016


Uitstekende samenwerking en snelle service. Plaatsing van panelen heeft geheel aan mijn verwachtingen voldaan. Binnen drie weken was alles geregeld. Ik ben zeer tevreden.

Dhr. De Valk, Leiden mei 2016


Lemon Solar heeft bij ons op onze tussenwoning 10 zonnepanelen geplaatst. Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De uitleg van de offerte was zeer compleet, de opdracht werd in overleg met ons uitgevoerd.

Ze zijn geplaatst door 2 andere mannen die keurig en veilig gewerkt hebben. Zelfs de kapotte dakpannen werden gelijk vervangen, zodat er geen lekkage onder kan ontstaan.

Wij moesten alleen zorgen dat de voortuin toegankelijk was. Zelfs op de moeilijk bereikbare stukken hebben ze nog zorg gedragen voor de plantjes die in de tuin stonden. Ze hebben daar heel netjes omheen gewerkt. De zonnepanelen liggen goed op het dak, de opbrengst is boven verwachting hoog, dat kunnen we zien door de mail die elke maand gestuurd wordt. Conclusie, zowel het voortraject, de uitvoering en de nazorg was goed geregeld.

Toevoeging na 1 jaar:

In 2016 hebben wij door Lemon Solar zonnepanelen laten plaatsen. Wij waren over de aanbieding en plaatsing al erg tevreden, totdat wij de afrekening na een jaar gebruik kregen. Het gebruik van de zonnepanelen heeft onze verwachtingen totaal overtroffen. Door de vele uren zon die wij vorig jaar hebben mogen krijgen is de maximale opbrengst, die onze zonnepanelen zouden kunnen opleveren op papier, met ruim 150 kWh overschreden. Dit betekent dat de panelen ontzettend veel zonne-energie hebben kunnen opwekken. Geweldig. Wij zijn hier erg blij mee.

Dhr. en mevr. Bouwer, Pijnacker april 2016


Gisteren zijn onze 12 zonnepanelen geplaatst. Alles naar volle tevredenheid. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering is het contact goed geweest. Plaatsing binnen 14 dagen na opdracht. Om 08.30 uur kwamen de monteurs aan. Ze zijn na een welkom en uitleg direct aan het werk gegaan. Om half 2 waren ze gereed en namen ze ruim de tijd om uitleg te geven over de werking. Alles keurig gemonteerd en netjes achter gelaten. Michiel had in de tussentijd een inlog aangemaakt en zo kon ik via de app direct zien dat de eerste kw al waren opgewekt. Vandaag met een prachtige zonnige dag staat er 22kWh op de teller. Eind van dag heeft Michiel de eindoplevering gedaan en de laatste vragen beantwoord. Kortom een aanrader, snel vakkundig en netjes gewerkt. En belangrijk alles in een keer goed.

Dhr. Griekspoor, Voorhout maart 2016


Helemaal tevreden met de keurige installatie van de zonnepanelen op ons dak. Goed en eerlijk advies en steeds weer vlot antwoord op al onze vragen.

Familie Noordsij, Den Haag februari 2016


Via schoonouders in contact gekomen met Lemon Solar. Kennismakingsgesprek verliep erg fijn en met goed gevoel overgegaan tot aanschaf van 11 zonnepanelen. Informatie vooraf was erg goed. Installateurs waren 2 zeer geschikte medewerkers, netjes, alles in goed overleg en duidelijke uitleg. Na plaatsing is Michiel langsgekomen voor de oplevering wat ook als zeer professioneel overgekomen is.

De app, installatie op de PC , BTW teruggave enz is door hem zeer vakkundig in werking gesteld. Al met al zeer tevreden en een aanrader voor vele die hun energiemeter terug willen zien lopen. Echt gaaf om mee te maken dat op een bewolkte dag de meter al terugloopt.

Michiel en monteurs veel dank voor de fijne samenwerking

Familie Van de Graaf, Pijnacker september 2015


Begin juli hebben we de knoop ook maar doorgehakt en dus beslist om ons huis uit te rusten met zonnepanelen. Na enkele offertes van diverse bedrijven viel Lemon Solar ons direct op door de grote vakkennis en de op maat gesneden offerte. 4 augustus geïnstalleerd en tot op heden grote tevredenheid over de opbrengst van de panelen, de know-how en de service van Michiel (Lemon Solar ) en zijn team.

Familie Van Bemmel, Zoetermeer augustus 2015


Wij zijn zeer tevreden over de service van Lemon Solar. Meedenken met de klant, flexibel en altijd netjes en duidelijk in de communicatie. We hadden 6 offertes opgevraagd bij leveranciers van zonnepanelen in Den Haag, en o.b.v. prijs kwam Lemon Solar als beste uit de bus. Dit aangevuld met de heldere info en snelle reactie gaf voor ons de doorslag om onze zonnepanelen bij Lemon Solar te bestellen. Ook met het plaatsen van de panelen ging het keurig netjes, prima kerels die zonder klagen snel doorwerken.

Dus zoek je zonnepanelen in/om Den Haag, dan kan ik je zeker Lemon Solar aanraden.

Familie Van der Panne, Den Haag augustus 2015


Goed, eerlijk bedrijf wat z'n afspraken meer dan nakomt. Nette, beleefde vaklui en ruimen echt alles op. Houden rekening met je wensen. Bijna alles wordt voor voor je geregeld. Top!

Familie De Niet, Den Haag juli 2015


De meeste zonnepanelenbedrijven komen niet langs en maken een plan op basis van satelietbeelden. Michiel Jehee van Lemon Solar, werkt anders: maakt afspraak, bekijkt de situatie goed en luistert goed naar de wensen van de klant. Hij kwam met een beter ontwerp dan andere bedrijven en was niet duurder dan anderen en ook daarom heb ik voor Lemon Solar gekozen. De levertijd was maar twee weken, hoewel ik geen standaard bestelling heb gedaan. Oplevering gebeurde in een dag.

Ik ben een tevreden klant van Lemon Solar.

Familie Bruins, Zoetermeer juli 2015


Eindelijk besloten om zonnepanelen op het dak van het woonhuis en de garage te laten plaatsen. Dit is werkelijk geweldig ontworpen en uiteindelijk geïnstalleerd door Lemon Solar. Prima begeleiding en advies door Michiel, maar ook zeker hulde aan de monteurs die hun werk prima hebben gedaan.

Familie Van den Bergh, Voorschoten juni 2015


Deze week zijn de zonnepanelen geplaatst. Als zorginstelling (Mappa Mondo) zijn we blij met de manier waarop alles gegaan is; van offerte tot oplevering. Duidelijke en snelle communicatie en afspraken die nagekomen worden. Ook tijdens montage houden monteurs rekening met de wensen van de klant.

Dhr. Potters, Rijswijk juni 2015


Van Jan Breedeveld hoorde ik dat bij hem zonnepanelen geplaatst zijn. Hij heeft mij dezelfde dag de gegevens gestuurd, kort daarna kwam Michiel Jehee, de dag daarop een bijzonder plezierig gesprek, check over de lichting en de wijze waarop de zonnepanelen incl. de elektrische leidingen aangesloten zouden worden, toelichting op de laptop gevolgd door de kosten van de aanleg incl. de daarbij behorende toelichting voor het gebruik. Binnen een week werd de gehele installatie vlot en zéér zorgvuldig uitgevoerd. Het was een aanrader om met Michiel in zee te gaan! Piet Bongers

Familie Bongers, Leiderdorp mei 2015


Het adres gekregen van een familielid, welke zeer tevreden was op de totale afhandeling van offerte tot aan de montage. Dat was de reden om met Lemonsolar in zee te gaan. Inderdaad de offerte was keurig uitgewerkt. Vlotte montage en goede begeleiding daarna van de oplevering.

Familie Breedeveld, Leiderdorp april 2015


Nu de tijd rijp is om meer en meer aan het milieu te denken, konden wij niet meer om zonnepanelen heen. Een aantal offertes later en bezoek aan huis hebben wij besloten om panelen van Solar Frontier op ons dak te willen. Wij wilden de allerbeste zodoende hebben wij voor het beste bedrijf gekozen. Het onderhoud met Lemon Solar was prettig en zij begrepen wat wij wilden. Duidelijkheid en een goede prijs. Al hun toezeggingen zijn nagekomen. Op de afgesproken datum kwamen de installateurs de panelen , omvormer en elektra plaatsen naar alle tevredenheid. De afhandeling liet niets te wensen over. Wij raden Lemon Solar dus ook aan bij de toekomstige klanten die een betrouwbare leverancier zoekt en zorgvuldig met uw eigendommen omgaat. Succes met uw zonne- energie opbrengst.

Familie Kapitein, Zoeterwoude april 2015


Op basis van een advertentie offerte opgevraagd bij Lemon Solar. Het eerste contact verliep zo plezierig dat ik besloot geen offertes bij andere bedrijven aan te vragen. De plaatsing werd deskundig uitgevoerd met respect voor het huis en de omgeving. Aan de verwachtingen, opgewekt in het eerste contact met Lemon Solar, werd volledig voldaan.

Familie Krijgsman, Leidschendam februari 2015


Bedankt voor het installeren van onze 9 zonnepanelen. We zijn er erg blij mee en vonden de samenwerking met Lemon Solar erg prettig verlopen. Het advies was op maat en de toelichting op het systeem duidelijk en professioneel. Ik zal Lemon Solar dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

Familie Labots, Den Haag januari 2015


Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden, prettige communicatie en snelle installatie.

Familie Muijzer, Den Haag november 2014


Hele goede service en vakkundige begeleiding. Snelle levering en prima bereikbaar voor informatie en vragen. Wij kunnen Lemon Solar van harte aanbevelen!

Familie Camara, Den Haag november 2014


Na een aantal bedrijven aan huis te hebben gehad zijn wij met Lemon Solar verder gegaan. Hij had een goed en duidelijk verhaal zonder te veel poespas. De montage verliep soepel en de monteurs waren zeer correct. Ook de nazorg zoals de app.en de gegevens die nodig waren voor de BTW teruggave zijn goed verzorgt. Al met al een goede partij om zaken mee te doen. 

Familie de Bue, Den Haag oktober 2014


Lemon Solar heeft bij ons naar volle tevredenheid een achttal panelen geïnstalleerd. De installatie verliep snel en netjes. De afwikkeling i.v.m. de belastingdienst werd goed begeleid. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Lemon Solar aanbevelen.

Familie Janssen, Delft september 2014


Mooie zonnepanelen op het dak dankzij @Lemon_Solar_nl. Goed advies, goede service en prima installatie.

Familie Weima, Leiden mei 2014


Na meerdere offertes gekozen voor Lemon Solar. Waarom? Omdat wij ondervonden, met het eerste gesprek dat de kennis en ervaringen ons aantrok. Na meerdere overleggen een offerte gekregen en geaccepteerd. Niet lang daarna de installatie dag met professionele mensen, en binnen een dag geïnstalleerd.

Voor ons een aanrader. En laat de zon nu maar schijnen.

Familie van Ommeren, Den Haag mei 2014


En toen hadden we opeens zonnepanelen op het dak! Dank aan Lemon Solar voor de snelle installatie! Laat nu de zomer maar beginnen.

Dhr. W. Pot, Den Haag april 2014


Met het kundig advies van Lemon Solar is de optimale configuratie aangeboden en geplaatst. De installatie zelf heeft in goed overleg plaatsgevonden en was binnen een dag gereed. Het mooie is nu dat 3 dagen en 6 wasmachines later de elektriciteitsmeter nog steeds onder de waarde van voor de installatie staat!

Dhr. R.J. Brouwer, april 2014


Advies van Lemon Solar was goed, en perfect op onze situatie afgestemd. Vooral met betrekking tot het optimaliseren van opbrengst met een aantal panelen gedeeltelijk in de schaduw. Snel en helder antwoord op vragen, en professionele en nette installatie. Dank!

Dhr. De Boer, Voorburg maart 2014


Via internet had ik mij georiënteerd op de zonnepanelen, en dat er misschien subsidie is in de gemeente waar je woont. Later heb ik een afspraak gemaakt met Lemon Solar. De adviseur van Lemon Solar heeft alles goed uitgelegd en berekend.
Voor de goede materialen en de snelle vakkundige plaatsing hartelijk dank.

Dhr. Van Marwijk, Zoeterwoude januari 2014


De service en kwaliteit van Lemon Solar is uitstekend. Voorafgaand aan de offerte geeft het bedrijf goed en zorgvuldig advies over rendement en plaatsing. De plaatsing zelf was binnen een dag gereed. De gebruikte materialen zijn goed, ook volgens reviews op Internet. Personeel is klantgericht, vriendelijk en plezierig.

Ik beveel Lemon Solar van harte aan. 

Dhr. Van der Kolk, Voorburg augustus 2013


Het aanschaffen van zonnepanelen vraagt om een grote investering waar je goed over na moeten denken.Vooral in deze moeilijke tijden.

Voor de aankoop en installeren van zonnepanelen op mijn dak heb ruim een jaar gedaan om een bedrijf te vinden die mij het juiste advies kon verstrekken. Eindelijk na mijn zoektocht ben ik met Lemon Solar in contact gekomen waar ik mee in zee gegaan omdat ze met een goed en overtuigend advies kwamen. Ik ben erg blij en enthousiast over hun diensten. Binnen korte tijd lagen de zonnepanelen bij ons op het dak.

Dhr. J. Macamba, Rotterdam augustus 2013


Eind mei 2013 heb ik door LemonSolar 5 zonnepanelen op het dak laten leggen. In de 4 maanden, dat deze panelen er liggen hebben deze bijna 500 KWh opgewekt. Ik vind dat ik daarmee een positieve bijdrage lever aan minder CO2 uitstoot en het geeft mij een positief gevoel om op deze manier een (kleine) bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Het advies en de plaatsing verliepen vlot en deskundig. Er werd gedegen, realistisch  en professioneel informatie verstrekt en ook de plaatsing verliep vlekkeloos. 

Ik kan LemonSolar zeker aanbevelen.

Mevr. M. Louwerse, Leiderdorp  mei 2013