KLANTEN

Wie zijn de klanten van Lemon Solar?

Zonnestroom voor iedereen

Lemon Solar is in 2013 als bedrijf begonnen met het installeren van zonnestroomsystemen bij particulieren in Voorburg en Leidschendam. De Nederlandse overheid heeft het aanschaffen van zonnepanelen de laatste jaren zo enorm gestimuleerd, dat het niet alleen voor particuliere huizenbezitters interessant is om tot aanschaf over te gaan.

Het is niet noodzakelijk om een heel huis te hebben om te profiteren van zonnestroom. Voor VVE’s zijn er verschillende mogelijkheden om over te gaan tot de aanschaf van een zonnestroomsysteem.

Bedrijven kunnen gebruik maken van verschillende aantrekkelijke regelingen die het financieel heel interessant maken om te investeren in zonnestroom. De salderingsregeling die veel in het nieuws is geweest, is niet alleen voor particulieren van toepassing, maar ook voor bedrijven.

Voor vastgoedbeleggers kan het zeer aantrekkelijk zijn om in zonnepanelen te investeren. Sinds 2013 is het bij verhuurde kantoorpanden verplicht om minimaal een energielabel C te hebben. In het geval van de verhuur van woningen is het puntensysteem van toepassing. In beide gevallen zijn zonnepanelen een makkelijke en vaak relatief goedkope manier om ‘punten te scoren’.