Bevestigingsmateriaal

Producten

Producten

Benieuwd wat u kunt besparen?

Vraag direct een offerte aan!

Montagesystemen

Een zonnestroomsysteem bestaat uit een aantal onderdelen. Zo zijn er de zonnepanelen zelf, zijn er een of meer omvormers en is er bekabeling op het dak en in het huis. Dit zijn stuk voor stuk belangrijke onderdelen van het geheel.

Het montagesysteem dat gebruikt wordt is het laatste belangrijke onderdeel van een zonnestroomsysteem. 

Lemon Solar werkt uitsluitend met bevestigingsmateriaal van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw zonnepanelen jarenlang en zonder problemen bij u op het dak bevestigd blijven.

 

Van der Valk Solar Systems is een oer-Hollands bedrijf dat is ontstaan vanuit de glastuinbouw. Deze lokale Westlandse partij is uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de Europese markt voor montagesystemen voor zonnepanelen.

Het bedrijf heeft voor werkelijk elk type dak een passende en betrouwbare oplossing. Eén van de belangrijkste kenmerken van de montagesystemen van Van der Valk is de duurzame, hoogwaardige constructie. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en roestvrij staal, en zijn ontworpen om zelfs de zwaarste omgevingsomstandigheden te weerstaan.

 

Het Nederlandse Esdec is al meer dan 20 jaar actief in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige montagesystemen voor zonnepanelen.

Het slimme en hoogwaardige montagesysteem voor platte daken van Esdec heet Flatfix Fusion en wordt door Lemon Solar zoveel mogelijk gebruikt. Er is een goede thermische koppeling met het onderliggende dak. Hierdoor wordt de dakbedekking beschermd tegen schade. De combinatie van versterkt kunststof en aluminium zorgen voor een lichte maar uiterst stevige constructie.