Zonnepanelen

Producten

Producten

Benieuwd wat u kunt besparen?

Vraag direct een offerte aan!

Zonnepanelen

Denim Solar is ons huismerk voor zonnepanelen. Het Nederlandse bedrijf bestaat sinds 2014 en is ontstaan vanuit de grootste Europese distributeur van zonnestroom.

Er wordt geproduceerd in Europa en in China. De distributie, ondersteuning en garantieafhandeling wordt volledig vanuit Nederland gedaan. Denim Solar is een milieubewust bedrijf. De productie van de zonnepanelen is volledig PFAS-vrij.

De garantie op de zonnepanelen van Denim Solar is minimaal 25 jaar.

 

Het Zwitserse bedrijf Meyer Burger is opgericht in 1953 en is wereldwijd bedrijf dat wordt gezien als het topmerk op het gebied van zonnepanelen.

Als zo’n beetje de enige fabrikant van zonnepanelen vindt bij Meyer Burger het gehele productieproces plaats in Europa (Duitsland). Lemon Solar is erkend installateur van dit hoogwaardige merk, dat minimaal 25 jaar garantie geeft op haar producten.

AEG is een bekende Duitse fabrikant van allerlei hoogwaardige elektronische producten. De zonnepanelen van AEG staan bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid. De producten van AEG leveren consequent een hoog rendement bij duurzame energieoplossingen.

AEG biedt verschillende soorten panelen, waarbij de shingled ultra black zonnepanelen een maximale efficiëntie en een extreem premium uitstraling hebben. Productgarantie vanaf 25 jaar.

 

Trina Solar is wereldleider op het gebied van zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 1997 en behoort tot de grootste producenten wereldwijd. Trina is in de PV Module Reliability Scorecard van PV Evolution Labs (PVEL) van 2021 voor de 7e keer “top-performer”  en heeft als één van de eerste fabriekantende IEC certificering behaald. Dit zijn een paar voorbeelden van de wereldwijde status van het bedrijf.

Daarnaast wordt Trina Solar de laatste jaren steeds beoordeeld als één van de meest duurzame producenten van zonnepanelen.